Comandă telefonic 0720 429 874 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
Despre noi

La CDER, ne dedicăm să creăm lumini unice și să aducem inovația în domeniul energiei regenerabile. Fondată din pasiune pentru frumusețea și sustenabilitatea luminii, suntem o echipă de artiști și pionieri tehnologici care se străduiește să redefinească standardele în industrie.

 

Ceea ce ne deosebește:

  1. Pasiunea pentru Lumină: Suntem ferm convinși că lumina este unul dintre cele mai puternice instrumente de exprimare și transformare. De la interioare luminoase la peisaje exterioare vibrante, ne străduim să aducem o notă distinctă de frumusețe și eleganță în fiecare proiect pe care îl abordăm.

  2. Angajamentul pentru Sustenabilitate: Ne preocupă nu doar estetica, ci și impactul asupra mediului înconjurător. De aceea, ne-am asumat misiunea de a promova soluții de energie regenerabilă, oferind produse premium de la Viessmann care transformă viziunea noastră în realitatea unui viitor mai curat și mai luminos.

  3. Experiența și Expertiza: Cu ani de experiență în domeniu și o echipă de specialiști talentați, suntem pregătiți să răspundem cu profesionalism și creativitate tuturor cerințelor dvs. Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, suntem aici pentru a vă oferi soluții inovatoare și eficiente.

  4. Parteneriate de Încredere: Ne mândrim cu parteneriatele noastre solide cu branduri de renume precum Viessmann, care ne permit să aducem cele mai bune produse și tehnologii în fața clienților noștri. Aceste parteneriate reflectă angajamentul nostru pentru excelență și calitate superioară.

  5. Îndrăzneala de a Visa Mare: La CDER (Centrul de Dezvoltare pentru Energii Regenerabile), nu ne mulțumim doar cu standardele existente. Suntem mereu în căutarea inovației și a soluțiilor revoluționare care să aducă lumina și energia în viața oamenilor în moduri surprinzătoare și inspirate.

În final, suntem mai mult decât o simplă companie de iluminat și energie. Suntem o comunitate de visători și creatori care își propun să transforme lumea printr-o lumină mai frumoasă și mai durabilă.

 

Facem totul din pasiune pentru natură, fiind foarte bine pregătiți și documentați, vă garantăm soluțiile cele mai eficiente din punct de vedere al designului, a calității produselor, al execuției și cel mai bun raport preț calitate.

 

Adresă: Strada Victoriei 47, Baia Mare 430362

Telefon: 0720 429 874 / 0725 536 185

Email: cderonline@gmail.com

Program: Luni-Vineri: 09:00-17:00

  
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 cder.ro. Toate drepturile rezervate.
CENTRUL DE DEZVOLTARE PENTRU ENERGII REGENERABILE SRL, Nr. Reg. Com. J24/204/2009, CIF 25143103