meniu
cder.ro
Corp iluminat LED etans IP65
Corp iluminat LED etans IP65

Corp iluminat LED etans IP65

Corp etanș

DESCRIERE

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipat cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru.

CORP/STRUCTURĂ

Carcasă din policarbonat stabilizat anti-UV, cu auto-stingere, de culoare gri. Două bride din oțel zincat pentru fixarea aparentă a corpului de iluminat. Două presetupe din nylon armat cu fibră de sticlă pentru cabluri cu diametre între 9 si 12 mm. Garnitură din gel de silicon natural.

SISTEM OPTIC

Reflector din tablă de oțel, vopsit în câmp electrostatic culoare albă. Dispersor din policarbonat opal cu cleme de fixare din policarbonat. Se livrează cu o clemă de fixare de rezervă.

APARATAJ DE ALIMENTARE

Alimentator LED în curent constant, livrat împreună cu corpul de iluminat. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V/2,5 mm²).

IMPORTANT

Corpurile de iluminat se instalează în încăperi cu temperatura mediului ambiant de maximum 50 °C. În cazul în care acestea sunt instalate în exterior se va evita expunerea directă la razele solare, deoarece această expunere poate afecta gradul de protecţie de IP65.

APLICAȚII

Montajul în încăperi cu degajare de praf sau umiditate ridicată, în depozite, spălătorii, laboratoare, spații industriale. Varianta cu carcasa și dispersorul din policarbonat se poate monta în zonele unde este necesară și rezistență mecanică mărită (pasaje pietonale, parcări, tunele, garaje).

GARANȚIE (ANI) 3 (5 la cerere)

243.00 Lei

SKU: PF02NW

Cantitate:

Adaugă în coș >
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Copyright 2020 cder.ro. Toate drepturile rezervate.